Schepen

De volgende schepen starten dit jaar een cruise vanuit Rotterdam:

Ms Rotterdam
Het ms Rotterdam is de vaandeldrager in de vloot van de Holland America Line. Het hele schip staat in het teken van de Signature of Excellence. In 2009 is het gehele schip aangepast naar deze Signature. Het resultaat hiervan zijn Lanai-staterooms, maar ook een beleving van ruimte. Overal waar u komt wordt u omgeven door een ruimtelijk gevoel, vergezeld door kunst. De antiekverzameling aan boord van het ms Rotterdam is maar liefst 2 miljoen dollar waard. Haar gratie en sierlijkheid zullen u gedurende uw hele cruise versteld doen staan.

Geniet aan boord van het ms Rotterdam ook van ‘The Showroom at Sea’, een glamoreuze nachtclub. Het amusement is van wereldklasse, waardoor u zich nooit zult vervelen. Breng ook een bezoek aan ‘Canaletto’, een uitstekend restaurant met louter Italiaanse, overheerlijke gerechten.

Verder vindt u aan boord ook een verscheidenheid aan digitale workshops. U kunt deelnemen aan gratis lessen over onder andere digitale fotografie en sociale netwerken.

 

AIDA Prima
AIDAprima is de nieuwste parel in de vloot van AIDA. Bij AIDAprima staat sportiviteit en plezier voor het hele gezin centraal. Zo is ook dit schip van AIDA zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en zijn er ook verschillende faciliteiten voor kinderen aan boord.  Sportiviteit komt terug in de klimmuur aan boord, de waterglijbanen en vele andere sportfaciliteiten.

AIDAprima lanceert daarnaast een nieuw concept aan boord namelijk AIDAbeach. AIDAbeach is een indoor strand waar u overdag kunt ontspannen en ’s avonds kunt genieten van diverse strandfeesten. Met AIDAbeach voegt AIDA een compleet nieuwe beleving toe aan het schip.

Aan boord kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Er zijn maar liefst 13 restaurants aan boord, waardoor er voor ieder wat wils is. U moet nog even wachten, maar AIDAprima zal u doen verbazen van haar aanbod!