Rederijen

Cruiseschip met stelCruise vanaf Rotterdam
Er zijn twee rederijen die cruises vanuit Rotterdam aanbieden. Deze rederijen zijn de Holland America Line en Aida cruises. Welke rederij past bij u?

Holland America Line
Kom aan boord van een ruim, middelgroot schip en maak fascinerende routes over de hele wereld. Het begint al met het gevoel van ruimte dat u overal op de schepen ervaart. Overal om u heen ziet u dat er tot aan het kleinste detail zorgvuldig aandacht is besteed. Van een lichte lunch op uw balkon tot een heerlijke vijf-sterren maaltijd in de dinerzaal, het is allemaal mogelijk dankzij het As You Wish-dinerprogramma. Verblijf in een ruim en zeer comfortabele hut met elk detail op de juiste plaats.

Of u wilt genieten van een ontspannen massage, nieuwe kooktechnieken wilt leren of een show wilt bijwonen, het kan allemaal door de ruime keuze aan extra’s, workshops en activiteiten, naast de vrijheid om uw eigen gang te gaan. Door de Signature of Excellence bent u verzekerd van een onvergetelijke cruisevakantie: het personeel heeft hierdoor beloofd de klant een uitzonderlijke ervaring en uitstekende kwaliteit te bezorgen.

Met maar liefst 34 afvaarten vanuit Rotterdam breidt de Holland America Line in 2017 het aanbod van cruises uit die beginnen en eindigen in Rotterdam Dit alles betekent een onvergetelijke ervaring aan boord van een schip van de Holland America Line.

AIDA Cruises
AIDA Cruises is een interactieve rederij waar informaliteit, ontspanning en sportiviteit met elkaar gecombineerd wordt. Bij AIDA Cruises gelden er geen kledingvoorschriften, waardoor er nadruk wordt gelegd op de informaliteit. Het interieur van de cruiseschepen is kleurrijk en verfrissend. Wanneer u op zoek bent naar een actieve cruise, is AIDA Cruises wellicht de rederij die u zoekt.

Op de cruiseschepen krijgt u de gelegenheid van de vele  fitnessfaciliteiten en sporttrainingen gebruik te maken. Daarnaast worden er een tal van excursies georganiseerd en kunt u zelfs aan boord van het cruiseschip duiklessen volgen.

Wat erg fijn is, is dat de consumpties bij de maaltijden, de maaltijden zelf en de fooien allemaal bij de cruiseprijs zijn inbegrepen. Alle maaltijden zijn in buffetvorm opgezet, maar wanneer u de behoefte heeft iets  exclusiever te dineren, zijn er op de cruiseschepen van AIDA eveneens à la carte restaurants aanwezig. Ook ’s avonds zijn er vele manieren om uzelf te vermaken. Nuttig een drankje in één van de bars, woon een optreden bij in het theater of geniet van het Brauhaus: een heuse bierbrouwerij op zee, waar bier gebrouwen wordt met zeewater.