MS Rotterdam ❤

ms Rotterdam

Cruise MS Rotterdam ⭐⭐⭐⭐
De ms Rotterdam vaart inmiddels al sinds 1997 op zee en heeft met zijn drie karakteristieke eigenschappen (donkerblauwe romp, interieur met veel hout en koperbeslag) een klassieke uitstraling. De ms Rotterdam is niet voor niks een van de meest elegante schepen van de Holland America Line. Aan boord heeft u zelfs toegang tot het bewonderen van een antiekverzameling, met een geschatte waarde van wel 2 miljoen dollar!

Eten en drinken
Aan boord van de ms Rotterdam vindt u vier restaurants, waarvan één restaurant een specialiteitenrestaurant is waar u tegen een toeslag kunt dineren. In de restaurants geniet u van  diverse gerechten uit een brede selectie van de continentale keuken van de ms Rotterdam. Ooit gehoord van de Pinnacle Grill? Dit is een specialiteiten restaurant op diverse cruiseschepen van De Holland America Line. Geniet hier van hoogstaande culinaire verrassingen en beleef alleen het allerbeste op topniveau.

Nog even een drankje pakken na een heerlijke dag cruise of landdag? Dat kan ook aan boord bij cruiseschip ms Rotterdam. Zo is er een specifieke champagnebar, een martinibar of een wijnbar aanwezig op gelukzalig te kunnen proosten op mooie herinneringen en belevenissen. Naast deze specifieke bars, wijst de ms Rotterdam u graag de weg naar de ‘gewone’ bars en lounges. Al is ‘gewoon’ nooit ‘gewoon’ bij de Holland America Line. ?

Entertainment
De Holland America Line heeft bij de ms Rotterdam geen punten laten liggen als het gaat om entertainment. Zo geniet u van films in de 4D bioscoop, kunt u de kinderen (of uzelf?) gerust in de gamehal hun gaan laten gaan of bezoekt u het theater voor spetterende shows. Waagt u het liever om uw cruisebestedingen terug te verdienen? Waag dan een gokje in het casino. ?

Naast een verfrissende duik in één van de twee zwembaden (waarvan één semi overdekt) winkelt u zo een nieuw outfit bij elkaar in het shopping center. Wilt u tot in de late uurtjes de discotheek onveilig maken? Stap binnen bij de kapper aan boord die u klaar maakt om de avond te stelen. ??

Wellness
De ms Rotterdam beschikt over een heerlijk wellness center aan boord, genaamd Greenhouse Spa & Salon. Hier vindt u rust en ontspanning middels heerlijke gezichtsbehandelingen, massages (met of zonder hete stenen), een stoombad of de thermensuite. Aan boord van de ms Rotterdam kunt u ook sporten in het fitnesscentrum, met daarbij een duik in het zwembad kunt u zelfs op vakantie aan uw conditie blijven werken.

Is luxe en ontspanning in een klassieke omgeving wat voor u? Dan kiest u voor de ms Rotterdam als cruiseschip!

Schip gegevens
Schip: ms Rotterdam
Rederij: de Holland America Line
Vaart sinds: 1997 (renovatie in 2005)
Lengte: 237m
Tonnage: 59.855 BRT
Snelheid: 25 knopen
Aantal dekken: 12
Passagiers: 1.802
Bemanning: 600
Gesproken talen aan boord: Engels
Valuta aan boord: Euro
Internet: Wifi beschikbaar tegen betaling + internetcafé

Dekplan
Benieuwd hoe cruiseschip MS Rotterdam is ingedeeld? U vindt hier foto’s van het dekplan van het cruiseschip!