AidaPrima ❤

Aida prima schip vanuit RotterdamCruise AidaPrima ⭐⭐⭐⭐
De AidaPrima is een cruiseschip van de Duitse rederij Aida. Aida is een rederij voor jongere actieve passagiers, met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. Het cruiseschip AidaPrima vaart vanaf april 2016 op zee en biedt met velen activiteiten een zeer gevarieerd programma aan boord. Voor het sportgedeelte op de AidaPrima heeft Aida gekozen voor de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur. Met het sportdek, wat bij slecht weer overdekt kan worden, vindt u een ijsbaan, twee glijbanen en een klimparcours.

Duurzaam
Het cruiseschip vaart op energie efficiënte Azipod aandrijvingssystemen, dit systeem draagt bij aan een vermindering vn brandstof en verhoogt ook de wendbaarheid van het schip. Naast het feit dat het schip rekening houdt met milieu kwesties, heeft rederij Aida uiteraard ook naar de gast beleving gekeken. Zo is de romp op de stroming geoptimaliseerd en dus een stuk prettiger voor de zeezieken onder ons ?.

Entertainment
De AidaPrima is voornamelijk ingericht voor het jongere cruisepubliek en dit merkt u aan het entertainment aan boord. Het cruiseschip heeft een Theatrium, waar elke avond unieke en spannende shows worden opgevoerd. Hierbij moet u denken aan acrobatiek, musicals of comedy theater shows. Daarnaast kunt u ontspannen in een 4D-bioscoop, een gokje wagen in het casino of mee doen aan gezellige danscursussen en volleybalwedstrijden.

Wilt u liever een dagje shoppen? Dat kan in AidaPrima, waar ook barretjes te vinden zijn. Naast twee luxe specialiteiten restaurants zoals French Kiss en Casa Nova is er ook een kookschool aanwezig met excursies, waarbij ingrediënten op de plaatselijke markt gekocht worden en daarna bereid.

Wellness
AidaPrima heeft een prachtig wellnesscentrum op zee. In de Organische spa kunt u uit meer dan 80 beauty & wellness behandelingen kiezen en uw eigen wellness programma samen stellen. In de spa wordt gewerkt met biologische producten, waardoor de ontspanningsbehandelingen het meest tot zijn recht zullen komen. Naast de AidaPrima sauna beschikt het cruiseschip over een wellness zonnedek, die voldoende ruimte bieden om te ontspannen.

In de beachclub van AidaPrima wordt 365 dagen per jaar zon gegarandeerd! Constant een Caraibisch gevoel evenaren met een temperatuur van 26 graden, water en palmbomen. Door de transparante koepel kan de zon altijd schijnen op dit cruiseschip!

Schip gegevens
Vaart sinds: 2016
Lengte: 300m
Hoog: 54m
Tonnage: 124.500 BRT
Snelheid: 22 knopen
Aantal dekken: 15
Passagiers: 3.300
Bemanning: 900
Gesproken talen aan boord: Duits
Valuta aan boord: Euro
Internet: Wifi beschikbaar tegen betaling + internetstation aanwezig bij de receptie

Dekplan
Benieuwd hoe cruiseschip AidaPrima is ingedeeld? U vindt hier foto’s van het dekplan van het cruiseschip AidaPrima!