AidaPerla ❤

cruiseschip aida perla

Cruise AidaPerla ⭐⭐⭐⭐
De AidaPerla is een cruiseschip van de Duitse rederij Aida. Aida is een rederij voor jongere actieve passagiers, met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. AidaPerla is het zusje van de AidaPrima en vaart vanaf van 2017 op zee.  Het cruiseschip AidaPerla is gebouwd voor de Duitse markt, waar (zoals op elk Aida schip) de voertaal Duits is.

Duurzaam
Het cruiseschip vaart op energie efficiënte Azipod aandrijvingssystemen, dit systeem draagt bij aan een vermindering van brandstof en verhoogt ook de wendbaarheid van het schip. Naast het feit dat het schip rekening houdt met milieu kwesties, heeft Aida uiteraard ook naar de gast beleving gekeken. Zo is de romp op de stroming geoptimaliseerd en dus een stuk prettiger voor de zeezieken onder ons ?.

Entertainment
De AidaPerla is voornamelijk ingericht voor het jongere cruisepubliek en dit merkt u aan het entertainment aan boord. Het cruiseschip heeft een Theatrium met een volledig ronde tribune. Hier worden elke avond unieke en spannende shows opgevoerd. Hierbij moet u denken aan acrobatiek, musicals of comedy theater shows. Het schip beschikt over een beachclub dat overdekt kan worden met uv-doorlaatbaar materiaal én dit kan s’avonds ook tot sterrenhemel dienen.

Wilt u liever een dagje shoppen? Dat kan in AidaPerla, waar ook barretjes te vinden zijn. Naast twee luxe specialiteiten restaurants zoals French Kiss en Casa Nova is er ook een kookschool aanwezig met excursies, waarbij ingrediënten op de plaatselijke markt gekocht worden en daarna bereid.

Schip gegevens
Vaart sinds: 2012
Lengte: 300m
Diepgang: 8,1m
Tonnage: 214.500 BRT
Snelheid: 22 knopen
Aantal dekken: 14
Passagiers: 3.300
Bemanning: 900
Gesproken talen aan boord: Duits & Engels
Valuta aan boord: Euro
Internet: Wifi beschikbaar tegen betaling + internetstation aanwezig bij de receptie

Dekplan
Benieuwd hoe cruiseschip AidaPerla is ingedeeld? U vindt hier foto’s van het dekplan van het cruiseschip AidaPerla!