AidaMar ❤

Aida Mar header boot

Cruise AidaMar ⭐⭐⭐⭐
De AidaMar is een cruiseschip van de Duitse rederij Aida. Aida is een rederij voor jongere actieve passagiers, met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. AidaMar is het negende cruiseschip van de Aida vloot en vaart vanaf 2012. Het cruiseschip AidaMar is gebouwd voor de Duitse markt, waar (zoals op elk Aida schip) de voertaal Duits is.

Duurzaam
Het cruiseschip vaart op water-besparende technologie en heeft vele eco-vriendelijke optie aan boord. Op dit moment is de AidaMar één van de meest milieuvriendelijke schepen op zee. Naast het feit dat het schip rekening houdt met milieu kwesties, heeft Aida uiteraard ook naar de gast beleving gekeken. Zo is de romp op de stroming geoptimaliseerd en dus een stuk prettiger voor de zeezieken onder ons ?.

Entertainment
De AidaMar is voornamelijk ingericht voor het jongere cruisepubliek en dit merkt u aan het entertainment aan boord. Het cruiseschip heeft een Theatrium, waar elke avond unieke en spannende shows worden opgevoerd. Hierbij moet u denken aan acrobatiek, musicals of comedy theater shows. Daarnaast kunt u ontspannen in een 4D-bioscoop, een gokje wagen in het casino of mee doen aan gezellige danscursussen en volleybalwedstrijden.

Wilt u liever een dagje shoppen? Dat kan! Aan boord van de AidaMar zijn tal van winkel, naast de eigen Aida winkel. Liever toch wat cultureels? Er is ook een een kunsthal aan boord!  Maar, wacht.. u heeft de kinderen mee? Dan laat u ze toch lekker aanmodderen in het Avonturenland of in het zwembad met diverse glijbanen op het dek.

Wellness
AidaMar heeft één van de grootste wellnesscentra op zee. Het wellnesscentrum op de AidaMar is meer dan 2.600 m² waar u na bijvoorbeeld een actieve landdag  heerlijk tot rust kunt komen in Japanse sferen op de wiegende zee.

Schip gegevens
Vaart sinds: 2012
Lengte: 252m
Diepgang: 7,2m
Tonnage: 71.100 BRT
Snelheid: 20 knopen
Aantal dekken: 14
Passagiers: 2.194
Bemanning: 607
Gesproken talen aan boord: Duits & Engels
Valuta aan boord: Euro
Internet: Wifi beschikbaar tegen betaling + internetstation aanwezig bij de receptie

Dekplan
Benieuwd hoe cruiseschip AidaMar is ingedeeld? U vindt hier foto’s van het dekplan van het cruiseschip AidaMar!